Termeni si Conditii De Utilizare

Va prezentam in continuare conditiile de utilizare a serviciilor puse la dispozitia Dvs. de catre www.antiinsecte.ro.  Se recomanda citirea termenilor si conditiilor de fiecare data cand accesati acest site, deoarece acestea se pot modifica oricand, fara o notificare prealabila.

1. Descrierea serviciilor

antiinsecte.ro este un magazin online de prezentare a ofertei de aparate antidaunatori, antiinsecte, pesticide, insecticide, etc. a firmei S.C. AGAN TRUST SRL cu sediul in com. Ulmi, sat Mosteni, nr.55, jud. Giurgiu, avand ca date de identificare urmatoarele: Cod fiscal: RO23231551, Reg.Com J52/82/2008. Aceasta este firma care va trimite produsele. 

Site-ul va da ocazia sa achizitionati produsele prin comanda online cu ajutorul cosului de cumparaturi si a formularului de comanda. Imaginile produselor regasite pe site sunt cu titlu de prezentare.

2. Returnarea produselor

Daca, din diferite motive, nu sunteti multumit de produsele cumparate, le puteti returna in termen de 10 zile de la primirea coletului si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. In ambele situatii clientul va trebui sa suporte contravaloarea taxei de curierat, folosind acelasi serviciu de curierat cu care s-a facut expedierea.

Conform legislatiei in vigoare, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

Asadar, Dumneavoastra aveti dreptul sa ne notificati in scris la adresa de mail dderatizare@yahoo.com ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Returnara roduselor se poate face in urmatoarele conditii:

- produsele sa fie returnate in termenul de 10 zile de la primirea coletulu;

- produsele trebuie sa se afle in ambalajul original si nedeteriorate;

- produsele sunt returnate pe cheltuiala clientului folosind acelasi serviciu de curierat cu care s-a facut expedierea;

- contravaloarea produselor va fi returnata de catre S.C. AGAN TRUST SRL in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

3. Garantia comerciala

Garantia comerciala este potrivit certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs, si constituie intervalul de timp in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului. In situatia in care durata de nefunctionare provocata de deficiente, depaseste 10% din termenul de garantie, vanzatorul va inlocui produsul sau va returna contravaloarea acestuia, in functie de optiunea consumatorului.

4. Garantia de conformitate

Toate produsele beneficiaza, prin lege de garantia de conformitate, care ilustreaza intervalul de timp legal de 24 de luni, in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se raporteaza la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitate aferent facuta de vanzator/producator. Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare/instalare. Produsele aflate la vanzare trebuie sa fie insotite de manuale de instructiuni in limba romana, declaratii de conformitate, fise tehnice, etichete energetice.

* In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Reparatia se va executa intr-un timp rezonabil de timp maximum 20 zile lucratoare. 

5. Obligatiile utilizatorilor

a) Site-ul antiinsecte este proprietatea S.C. AGAN TRUST SRL. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea S.C. AGAN TRUST SRL. Utilizatorii se obliga sa nu copieze texte sau portiuni de texte sau grafica pentru folosirea în scopuri comerciale;

b) Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site în scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui S.C. AGAN TRUST SRL si/sau clientii sai, produsele si serviciile oferite pe acest site. Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.

6. Prezentarea ofertei

a) Imaginile produselor afisate pe site-ul antiinsecte.ro sunt cu titlu de prezentare. Astfel pot aparea mici diferente intre produsul pe care-l primiti si imaginea prezentata.

b) Descrierea produsului. Puteti regasi la un moment dat anumite greseli de redactare, astfel existand posibilitatea ca intre drescrierea produsului din oferta antiinsecte.ro si specificatiile tehnice sau instructiunile de utilizare pe care le primiti in acelasi timp cu produsul sa existe mici diferente. Acest lucru nu inseamna ca vrem sa va inducem in eroare cu oferta produsului. Cu toate ca echipa antiinsecte.ro isi da toata silinta necesara pentru ca descrierile produselor sa fie fara erori, totusi, accest lucru se poate intampla. Din acest motiv, daca dvs. considerati ca ati fost prejudiciat de alegerea facuta, va dam posibilitatea sa returnati produsul nedeteriorat si in ambalajul original, insotit de factura, pe cheltuiala noastra, urmnad ca noi sa va returnam banii in cel mai scurt timp posibil. Pentru aceasta procedura, trebuie sa ne contactati in prealabil, utilizand una din modalitatile puse la dispozitie in pagina de contact de pe site-ul antiinsecte.ro.

7. Absolvirea de raspundere

CONTINUTUL,SERVICIILE SI MATERIALELE DIN ACEST SITE SUNT FURNIZATE PE PRINCIPIUL "ASA CUM SUNT" SAU "ASA CUM SUNT DISPONIBILE". S.C. AGAN TRUST SRL SE ABSOLVA DE ORICE RASPUNDERE, EXPRIMATA DIRECT SAU INDIRECT, INCLUSIV, DAR NU LIMITAT, LA ORICE GARANTIE PRIVIND INFORMATIILE, DATELE, PROCESAREA DATELOR, ACURATETEA INFORMATIILOR. S.C. AGAN TRUST SRL NU ACORDA NICI O GARANTIE CA SERVICIILE OFERITE VOR FI CONFORME CU DORINTELE DUMNEAVOASTRA, NEINTRERUPTE, LA TIMP SI FARA ERORI, SAU CA ERORILE VOR FI CORECTATE LA TIMP. FIRMA S.C. AGAN TRUST SRL NU POATE FI RÃSPUNZATOARE PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, SPECIALE SAU TANGENTIALE, REZULTAND DIN FOLOSIREA SAU INCAPACITATEA DE FOLOSIRE A SERVICIILOR SI CONTINUTULUI AFLAT PE SITE-UL www.antiinsecte.ro, INCLUSIV DAR NELIMITANDU-SE LA DAUNE PENTRU PIERDERI DIN FOLOSINTA, PIERDERI DE DATE SAU ALTE INTANGIBILE, CHIAR DACÃ S.C. AGAN TRUST SRL A FOST INSTIINTATA DE POSIBILITATEA UNOR ASEMENEA DAUNE.

8. Confidentialitate

S.C. AGAN TRUST SRL se angajeaza sa respecte confidentialitatea datelor utilizatorilor site-ului antiinsecte.ro. Efectuarea unei comenzi pe acest site presupune furnizarea unor informatii personale, cum ar fi nume, prenume, adresa de email etc. Prioritatea noastra principala este de a face orice efort posibil ca datele trimise de utilizatori si stocate de catre noi sa ramana confidentiale si sa fie folosite numai in scopurile pentru care au fost incredintate.

S.C. AGAN TRUST SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa Dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera sau nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

S.C. AGAN TRUST SRL poate, din proprie initiativa sau la cererea Dvs., sa completeze, corecteze sau sa stearga orice date cu caracter personal care sunt incomplete, incorecte, depasite sau atunci când nu mai doriti sa figurati în baza noastra de date.

9. Dispozitii finale

Prin simplul fapt al accesarii acestui site sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa întrerupeti utilizarea acestui site.